06.05.24 13:00

Ledelsesteamet i Royal Arctic Line er på plads

 

Royal Arctic Line har ansat to nye direktører på to vigtige poster.

”Det er med glæde at jeg kan præsentere et samlet ledelsesteam i Royal Arctic Line, idet vi har fået ansat to dygtige kollegaer på to vigtige poster, hvoraf den ene er et direkte produkt af selskabets talentudviklingsprogram”, siger CEO i Royal Arctic Line Niels Clemensen.

 

Aputsiaq Bourup Lynge.jpg

Chief Operations Officer

Aputsiaq Lynge ansættes per 1. juni 2024. Hans ansvarsområde omfatter styring af den samlede forsyningskæde, og skal sikre at selskabet opfylder både koncessionelle og kommercielle servicekrav. Han skal lede et team af ca. 300 medarbejdere, og vil have det organisatoriske ansvar for de operationelle aktiviteter og funktioner på hovedkontoret og i havnene. Fokus for Aputsiaq vil blive på kvalitet og sikkerhed, sikring af uddannelse og udvikling hos medarbejderne samt at fremme et godt arbejdsmiljø og høj medarbejdertilfredshed.

Aputsiaq Lynge kommer fra en stilling som Ground Operations Manager i Air Greenland og er uddannet Cand. merc.HRM.

Aputsiaq Lynge afløser Ivalu Kleist, der efter 25 år i Royal Arctic Line har valgt at søge nye udfordringer.

 

John Aage Nielsen.jpg

Chief Commercial Officer

John Aage Nielsen er per 1. april 2024 tiltrådt som Chief Commercial Officer. John Aage Nielsen blev ansat i Royal Arctic Line i 2020 som Key Account Manager og senere Kundechef i 2021. Der er derfor tale om en intern rekruttering på baggrund af selskabets talentudviklingsprogram.

John Aage Nielsens ansvarsområde omfatter selskabets kommercielle og kunderelaterede aktiviteter, herunder at styrke dialogen med selskabets kunder. Kommercielt vil der være fokus på indtjeningsmuligheder udenfor koncessionen, med henblik på optimal udnyttelse af selskabets kapacitetsapparat.

John Aage Nielsen er oprindeligt uddannet indenfor politiet og er i gang med en lederuddannelse med fokus på Salg og strategisk ledelse.

John Aage Nielsen afløser CEO Niels Clemensen, der besad stillingen som CCO i perioden 2021-2023, indtil han blev konstitueret CEO.

 

Royal Arctic Lines øvrige ledelsesteam består af CEO Niels Clemensen, DCEO Aviâja Lyberth Lennert, CFO Jørgen Aqe Møller, CHRO Bebiane Boye Hansen, Head of Fleet Management Anders Bay Larsen, IT-Director Gustav Fischer.