09.10.23 15:25

Forsinkelser

 

Vi ønsker at meddele jer, at vejrforholdene i vestkysten har ført til forsinkelser i processen med losning og lastning af vores skibe.

Disse forsinkelser har en primær indvirkning på transporten af varer, der skal leveres til kystområderne via Silver Mary 337 og Irena Arctica 337.

Forsinkelser i Sydgrønland på sydfeeder
Godset til Sydgrønland og Maniitsoq vil blive forsinket med halvandet døgn. Irena Arctica 337 forventes stadig at nå sin rotation og være tilbage i Nuuk fredag den 13. oktober. Eksport gods vil således nå deres forbindende led på Dettifoss 341.

Eksport på Silver Mary 337
Gods til Nordgrønland vil blive forsinket med 2 døgn. Desværre vil sydgående gods på nordfeederen Silver Mary 337 ikke kunne nå den næste rejse, Dettifoss 341, på grund af de aktuelle forsinkelser forårsaget af længere operationstid grundet vejret i Nuuk i weekenden. På rejse 337 er der også planlagt årets sidste anløb af Kangerlussuaq

Vi vil derfor omfordele dette gods til den efterfølgende atlantiske rute, Tukuma Arctica rejse 342, med forventet afgang fra Nuuk den 21. oktober.

Bygder ved Upernavik og Uummannaq
Vejrforholdene på vestkysten har også medført forsinkelse på godset på Siuana Arctica 336.

Det har desværre ikke været muligt at anløbe Nuussuaq grundet vejret, så godset til Nuussuaq vil blive omdirigeret til næste rejse på Siuana Arctica 337, med et ekstraordinært anløb.

Ligeledes har Maleraq Arctica 336 været nødt til at opgive anløbet af Saattut, og anløbet til Saattut vil også blive rykket til næste rejse, Maleraq Arctica 337.

Bygder i Sydgrønland
Tilioq Arctica har desværre motorhavari og ligger i øjeblikket stille. Vi vil løbende opdatere jer om situationen, og det forventes at Tilioq Arctica er klar igen til næste afrejse. Rejsen er afsluttet med manglende anløb af Igaliku og Eqalugaarsuit datofølsomt gods til bygderne arbejdes der på at få afskibet på anden vis, resten af godset vil stå over til næste rejse.

Opdaterede anløbstider kan findes på vores hjemmeside under sejlplaner for hvert enkelt skib på følgende link:

Sejlplaner - Royal Arctic Line (ral.dk)

Vi sætter stor pris på jeres tålmodighed og forståelse for de udfordringer, disse forsinkelser medfører.