17.10.23 15:00

Forsinkelser

 

De ugunstige vejrforhold i Sydgrønland og lange operationstider har medført forsinkelser på vores skibe.

Disse forsinkelser har en primær indvirkning på transporten af varer, der skal leveres til kystområderne via Silver Mary 338 og Irena Arctica 338.

Forsinkelser i Sydgrønland på sydfeeder
På grund af storm i Sydgrønland er rotationen for feederskibet Irena Arctica 338 ændret. Dette medfører en forsinkelse på to dage på hele rotationen. Rotationen for Irena Arctica 338 kan ses på vores sejlplan på følgende link: Sejlplaner 

Forsinkelser på Silver Mary 338
På grund af en tidligere rejseforsinkelse og forlænget operationstid ved terminalen i Nuuk, har Silver Mary 338 nu en forventet afgang tirsdag den 17. oktober, kl. 9:30 fra Nuuk. Dette medfører en forsinkelse på et halvt døgn for gods, der skal transporteres til Nordgrønland. Vær opmærksom på, at sydgående gods på nordfeederen Silver Mary 338 i udgangspunktet stadig vil nå Tukuma Arctica, da hun vil vente på Silver Mary.

Tukuma Arctica 339/342 forsinket
Tukuma Arctica er også blevet forsinket på grund af den forlængede operationstid i Aarhus Terminal og vejrforholdene i Sydgrønland og farvandet. Den forventede ankomsttid til Nuuk er i øjeblikket planlagt til den 21. oktober kl. 07:00.

Status på Tilioq Arctica
Tilioq Arctica forventes at være klar til at sejle igen den 20. oktober.

For opdaterede anløbstider og yderligere information, bedes du besøge vores hjemmeside og se vores sejlplaner for hvert enkelt skib på følgende link: Sejplaner 

Vi værdsætter dybt din tålmodighed og forståelse for de udfordringer, disse forsinkelser medfører.

Vi arbejder hårdt på at minimere eventuelle ulemper og ser frem til at servicere dine forsendelsesbehov bedst muligt.

 

Som altid, beder vi dig venligst tage højde for eventuelle ændringer.