08.08.23 10:45

Tukuma Arctica rejse 329

 

I kølvandet på tekniske udfordringer, der har medført forsinkelser for atlantskibet Tukuma Arctica, ønsker Royal Arctic Line at dele følgende opdaterede status:

Forventningen er, at Tukuma Arctica vil være klar til at sejle fra Aarhus havn lørdag den 12. august. Vi arbejder ihærdigt på at afhjælpe de tekniske udfordringer, der desværre har krævet mere tid end først antaget.

Grundet en uges forsinkelse, påvirker dette den planlagte sejlplan væsentligt. Derfor slutter Tukuma rejse 329 i Reykjavik. Jonni Ritscher 331 vil vente på Tukuma og laste så meget af hendes gods som muligt. Der vil være begrænset operationstid til at omlaste godset, hvorfor datofølsomme vare vil prioriteres. Jonni Ritscher 331 får dermed planlagt ankomst til Nuuk den 19. august.

Det resterende gods fra Tukuma rejse 329 vil blive omlastet til næste anløb i Reykjavik med Bruarfoss rejse 330, med forventet ankomst til Nuuk den 25. august.

Vi vil gerne takke vores kunder og partnere for deres tålmodighed og forståelse under disse udfordrende omstændigheder. Vi arbejder målrettet på at minimere forsinkelserne og sikre en glidende proces fremadrettet.

  • Hvornår kan jeg forvente, at godset fra rejse Tukuma 329 ankommer til Nuuk og videre til Kysten?
    Da der ikke kommer skib på fredag den 11. august, arbejder vi på, at godset ankommer til Nuuk delvist den 19. august og 25. august, derfra videre til Kysten.
  • Hvordan skal jeg forholde mig til nuværende indleveringsfrister til rejse Tukuma 332?
    Rejsen udgår og der bookes på efterfølgende skibsrejse Jonni Ritscher 331 med afgang den 20. august 2023. 
  • Hvad gør jeg med allerede booket gods til efterfølgende rejser?Booking bekræftelser og fragtbreve vil blive opdateret løbende.

For yderligere oplysninger og spørgsmål, kontakt venligst kundesupport.