07.10.22 15:45

Ekstra anløb af Tasiilaq i december måned

 

Sidste uges voldsomme Piteraq i Tasiilaq, har skabt et stort behov for byggematerialer, der i øjeblikket har lang leveringstid fra leverandører.

Royal Arctic Line har derfor besluttet at tilføje et ekstra anløb af Tasiilaq i december måned. For at sikre at forsyningen af blandt andet vinduer og andre nødvendige byggematerialer til reparation af skaderne kan udbedres hurtigst muligt.

Der kan bookes Gods fra Grønland, Island og Danmark. Gods til dette ekstra anløb afskibes med Bruarfoss rejse 245, som har planlagt afgang ud af Aarhus 25.11.2022. Godset til Tasiilaq vil blive lastet på Irena Arctica via transit i Reykjavik.

Sædvanlige indleveringsfrister for Nuuk, Reykjavik og Aarhus vil være gældende. Godset bookes med Irene Arctica rejse 244 afgang Nuuk 26.11.2022 og Reykjavik den 2.12.2022 med forventet ankomst Tasiilaq 4.12.

Der kan ikke bookes gods til bygder i Tasiilaq distrikt på dette ekstra anløb, da Nanoq Arctica vil være på vestkysten som sydfeeder. Sidste ordinære anløb af Tasiilaq fra Danmark er ellers planlagt til den 3. november. De planlagte vinterforsyninger til bygderne sejles ud inden Nanoq Arctica forlader distriktet for i år omkring den 11. november.

Bookinger fra Island bookes via Lineragency.is@dhl.com