11.05.22 14:00

Royal Arctic Line og Elite Sport Greenland har indgået sponsoraftale

 

Royal Arctic Line har valgt at indgå samarbejde med Elite Sport Greenland til gavn for grønlandske sportstalenter og eliteatleter.
Royal Arctic Line tror på mennesker og udvikling, derfor falder det også virksomheden naturligt at støtte Elite Sport Greenland.

  • Royal Arctic Line ønsker at stille de kommende generationer forrest. Gennem sport på talent og eliteniveau lærer vores unge generation i Grønland at arbejde dedikeret og hårdt for at nå deres mål. De lærer at planlægge træning, organisere aktiviteter og indgå i fællesskaber. Disse kompetencer tror vi på, kommer samfundet til gode, siger Ann-Britta A. Olsvig fra sponsorudvalget i Royal Arctic Line.

Royal Arctic Lines sponsorudvalg tror på, at sport kan bidrage til at øge det enkelte menneskes kompetencer hvad angår vedholdenhed, ansvarlighed for både sig selv, miljøet og for sporten.
Det falder godt i tråd med det værdisæt som Elite Sport Greenland arbejder med - dedikation og vedholdhed.
Formand for Elite Sport Greenland, Nikolaj Christoffersen glæder sig over den støtte fra en af Grønlands vigtigste aktører.

  • Samarbejdet med Royal Arctic Line betyder rigtigt meget for Elite Sport Greenland´s arbejde. Støtten er naturligvis vigtig for, at ESG kan udføre opgaver med højere kvalitet, men det betyder mindst lige så meget at have et tæt samarbejde med en så vigtig aktør som Royal Arctic Line. Samarbejdet giver os mulighed for at nå længere ud med det talentarbejde, som ESG satser på at styrke i nuværende strategiperiode. Derfor er vi særligt glade for at have lige netop Royal Arctic Line med om bord, udtaler ESG’s formand, Nikolaj Christoffersen.

For yderligere information, kontakt venligst Konsulent i Elite Sport Greenland Muusaarannguaq Ostermann-Søholm på muusa@elitesport.gl / +299 348152 eller Kommunikation og marketingschef Royal Arctic Line Ann-Britta A. Olsvig på +299 349104.