20.10.21 10:01

Optagning og søsætning af kommunale bådbroer

 

Royal Arctic Line besluttede har i løbet af 2021 besluttet at beskytte forsyningssikkerheden ved at stoppe for håndtering af både og andre emner i havnene med Royal Arctic Lines containerudstyr, som ikke er lavet til formålet.

Det vurderes at disse operationer indebærer risici for både personalet og andre, samt risiko for at kritisk udstyr kan blive ødelagt og i sidste ende blokere for besejlingen ved at containere ikke kan håndteres.

Imidlertid har vi erfaret, at visse kommuner med islæg i byerne har bådebroer på stedet, hvor intet andet udstyr kan være behjælpelig med optagning og søsætning.

Royal Arctic Line har derfor besluttet at kommunale bådebroer, som hermed betragtes som infrastruktur, kan søsættes eller optages under særlige forudsætninger, som de tekniske forvaltninger i kommunerne er blevet orienteret om.

Optagning og søsætning af kommunale bådbroer sker alene ved brug af skibskraner. Andet kritisk udstyr, som reachstackers og gaffeltrucks, som ikke er bygget til formålet, kan ikke bruges.

Da det er sent på året, skal ovenstående ses som en midlertidig foranstaltning sat i værk af hensyn til mulig isudvikling og vi vil se på at formalisere yderligere i løbet af foråret 2022.

Royal Arctic Line er glade for også på denne måde at kunne bidrage positivt til livet i byerne og bygderne.