19.03.21 15:00

Vi skal fremme forståelse og viden om handicap i Grønland

 

Royal Arctic Line A/S og Handicaptalsmandsintitutionen Tilioq, har i slutningen af februar måned 2021 indgået en aftale om sponsorat af premieren på dokumentarserien ”Jeg er ikke mit handicap” som Tilioq er i gang med at få produceret, samt udvikling af undervisningsmateriale og samtale guide til dokumentarserien. Dokumentaren om personer med handicap og deres hverdags liv med dets op og nedture skal være med til at fremme og skabe forståelse i samfundet, for dem der lever med et handicap.

Ethvert tilskud har kæmpe betydning for vores arbejde. Royal Arctic Lines tilskud betyder, at dokumentarfilmen kan nå længere ud på kysten og ud i skolerne i hele Grønland. Derfor er vi utroligt glade for, at Royal Arctic Line også ser vigtigheden af vores arbejde og især dette projekt, der vil skabe synlighed og fokus på mennesker med handicap og deres hverdag”
- Handicaptalsmand, Christina Johnsen.

Som en samfundsansvarlig virksomhed, er det en stor ære at være med til at gøre det muligt for Tilioq at sætte fokus på forhold for personer med handicap, og være med til at fremme forståelse og viden i Grønland.
Vi er ikke i tvivl om at det vil være til stor gavn for mange i samfundet.

-
På vegne af Royal Arctic Lines sponsorudvalg, Ann-Britta A. Olsvig

Aftalen omfatter et beløb på 110.000,00 kr til premiere af dokumentaren ”Jeg er ikke mit handicap” i udvalgte byer i uge 41 2021 samt udvikling af undervisningsmateriale til denne.