07.07.21 08:00

Navngivning af bygdeskib i Upernavik

 

Royal Arctic Line indbyder til havnefest når rederiets nye bygdeskib Siuana Arctica navngives i den kommende uge i Upernavik.

Gudmor til skibet er fast forankret i lokalsamfundet, hvor Siuana Arctica skal udøve sit virke:

Louise Karlsen – Havnechef i Royal Arctic Line, Upernavik

29-årige Louise Karlsen fra Upernavik bliver gudmoder til Siuana Arctica der i dag er forsyningsskib i Upernavik-området.

Louise gennemførte sin 3 ½-årige terminalarbejderuddannelse i 2020 sammen med sine fire mandlige medstuderende, hvor hun afsluttede teoridelen med et flot ”A”.

Hun har derefter arbejdet som terminalarbejder i Upernavik indtil hun blev ansat som havnechef i januar 2021. Royal Arctic Line har flere kvindelige ledere, både styrmænd, skibsførere, værkstedsledere og havnechefer, og Louise er én af dem.

Royal Arctic Line har siden 2016 arbejdet med databaseret HR for at skabe muligheder for at forene personlig udvikling med virksomhedens behov for at skabe de bedste resultater.

Jo flere medarbejdere, der udvikler sig, des flere får styrken til at tage ansvar. Til gavn for medarbejderen, virksomheden og samfundet.

Royal Arctic Line ønsker at give plads til næste generation der kan og vil tage ansvar, derfor ser vi Louise Karlsen – som sammen med sin samlever har en lille søn på ét år - som en god rollemodel i rederiet og i samfundet.

Louise Karlsen navngiver Siuana Arctica, der allerede nu er i Upernavik-området, mandag den 12. juli 2021 kl. 14:00 ved en festlighed på havnen i Upernavik som byens indbyggere alle er inviteret til.

Efter navngivningen i Upernavik – og i øvrigt også i Uummannaq, hvor vort nyeste skib ”Maleraq Arctica” navngives fredag den 16. juli 2021 - får indbyggerne mulighed for rundvisning på ”deres” skib, mens der er kaffebord og levende musik på havnen frem til kl. 17:00.