29.05.20 14:50

Royal Arctic Line og Eimskip indleder historisk samarbejde

 

Samsejlingen mellem Royal Arctic Line og det islandske rederi Eimskip indledes den 10. juni når Royal Arctic Lines atlantskib Tukuma Arctica sejler ud af Aalborg.

Når samsejlingen tager sin start den 10. juni bliver det i begyndelsen med Tukuma Arctica og Eimskips Dettifoss, hvor Reykjavik vil blive anløbet både på vej til og fra Aalborg. 

Eimskips nye Dettifoss er efter levering i Kina nu på vej til Europa, og vil tage sin første tur i samsejlingsregi i juli. Eimskips anden nybygning Brúarfoss er forsinket og er derfor først klar til oktober, hvor samsejlingen vil blive foldet ud i sin fulde længde. 

Verner Hammeken, CEO, Royal Arctic Line:

”Vi glæder os til i de næste uger, at fortælle alle kunder og interessenter om alt det nye. Selvom om der er en masse nyt, så vil det der være en tid hvor det nye og gamle mødes. Der bliver tid til omstilling.

Men det er klart at for Royal Arctic Line er det et spændende og historisk øjeblik og en ny tid vi går ind i. 245 års besejling af Grønland ændres. Vi står ved begyndelsen til en mere fleksibel transportløsning for Grønland.

En løsning som vil gøre det muligt at handle direkte med Grønland uanset hvor man er på kloden. Det er det vi arbejder for, når vi siger, at ”Royal Arctic Line gør det let at handle med Grønland”, siger Verner Hammeken.