15.04.20 14:00

Invitation til navngivningen af Tukuma Arctica fredag d. 17. april

 

Royal Arctic Lines nye skib Tukuma Arctica er nu på vej til Nuuk med forventet ankomst fredag morgen kl. 7:00. Tukuma Arctica forventes at runde Cook øerne lidt efter kl. 06:00, hvorfra man kan følge hendes sidste strækning mod Nuuk og hendes første anløb i Grønland.

Begivenheden sendes live via Royal Arctic Lines Facebookside.

Tukuma Arctica vil blive navngivet samme dag kl. 11:30.
Der var oprindeligt planlagt folkefest på havnen i Nuuk når vort nye atlantskib skulle navngives, men myndighedernes anbefalinger angående menneskelige forsamlinger har medført at planerne er ændret drastisk.
Det bliver derfor en meget lille forsamling der deltager under selve ceremonien, og i stedet sender vi live via Facebook fra begivenheden kl.11:30.

Vi vil gerne invitere alle i Grønland samt interesserede udefra til at følge navngivningen af Tukuma Arctica på fredag. Det er normalt en stor og festlig begivenhed når vi skal navngive et af vores skibe, og vi håber at så mange som muligt vil deltage og ønske skib og besætning god vind fremover. Efter navngivning vil der i stedet for korsang være fællessang, og vi håber at så mange som muligt vil deltage når vi samtidig byder foråret velkommen.

Der sendes live fra navngivningen af Tukuma Arctica via Royal Arctic Lines Facebook side, fredag d. 17. april kl. 11:30.