Entreprenørmaskinmekaniker

 

Entreprenørmaskinmekanikerne i Royal Arctic Line A/S står for vedligehold og reparation af trucks, mobilkraner og andet materiel på vores havne

Du lærer om pneumatiske, hydrauliske og elektriske systemer, og hvordan du løbende sørger for at vedligeholde maskinerne, så de altid er klar til brug.

Om uddannelsen
Uddannelsen tager fire år, og består skiftevis af skoleophold på Jern- & Metalskolen i Nuuk og praktikophold på rederiets værksteder i henholdsvis Nuuk, Aasiaat og Sisimiut. Efter første uddannelsesår foregår skoleopholdene på erhvervsskolerne i Aars, Danmark.

I Royal Arctic Line
Som elev i Royal Arctic Line kommer du ind på et stort og travlt værksted med høje krav til medarbejdere og elever, samt en travl og spændende hverdag. Stabilitet, engagement og en grundig tilgang til det daglige arbejde vægtes højt.

Som entreprenørmaskinmekaniker kan du i kombination med en gymnasial eksamen læse videre til produktionsteknolog, maskinmester eller diplomingeniør.

Ansøgning
Ansøgning om elev- og lærlingeplads hos Royal Arctic Line A/S sendes til ledige stillinger med henvisning til vores praktikopslag.

Læs mere om uddannelsen her