Havneydelser

 

13 grønlandske havne samlet i Royal Arctic Line tilbyder en lang række serviceydelser ikke bare til skibsfarten, men også til virksomheder, institutioner, myndigheder og private.

Skal du flytte til en anden by, står vi til rådighed med vejledning og priser. Vi formidler gerne kontakt til flyttefirma i både Grønland og Danmark.
 
Som stevedorevirksomhed råder vi over mandskab samt rullende materiel til enhver opgave, herunder el- og dieseltrucks, containerrampe, gummiged samt trucks til håndtering af containere. Vi tilbyder losning af trawlere samt pakning og tømning af containere. Vi kan levere vand og el til skibene, opsætte renovationscontainere ved skibssiden samt være behjælpelig med trosseføring. På havnekontoret oplyser vi gerne om vejr- og is-situationen.
 
Det er kunden selv, der bestemmer, hvilke ydelser der skal leveres. Vi har faste timepriser på både mandskab og materiel og giver gerne et overslag på forhånd, så man kender de totale omkostninger.
 
Du er altid velkommen til at kontakte din havn for at få gode råd: Ofte kan vi hjælpe dig med løsninger, der kan spare dig for både besværligheder samt økonomisk.
 
Prisoversigt med priser og betingelser er gældende fra 1. januar 2024, og kan downloades som PDF.

DownloadItemIcon
Prisoversigt