15.07.21 13:31

Maleraq Arctica navngives ved et lukket arrangement

 

På grund af Covid-19 restriktioner der nu er gældende frem til mandag den 19. juli afholdes navngivningen af Maleraq Arctica i Uummannaq i et lukket arrangement.  

Der var oprindeligt planlagt folkefest på havnen i Uummannaq når vort nye bygdeskib skulle navngives, men myndighedernes anbefalinger angående forsamlinger har medført at planerne er ændret.

Det bliver derfor en meget lille forsamling der deltager under selve ceremonien, og i stedet sender vi live via Facebook fra begivenheden kl.14:00 på lørdag.

Vi vil gerne invitere alle i Grønland samt interesserede udefra til at følge navngivningen af Maleraq Arctica på lørdag. Det er normalt en stor og festlig begivenhed når vi skal navngive et af vores skibe, og vi håber at så mange som muligt vil deltage online og ønske skib og besætning god vind fremover.

Der sendes live fra navngivningen af Maleraq Arctica via Royal Arctic Lines Facebook side, lørdag den 17. juli kl. 14:00.

Havneområdet i Uummannaq vil være lukket under navngivningen, men der er mulighed for at følge med andre steder fra i byen.

Royal Arctic Line opfordrer borgerne til at følge Covid-19 anbefalingerne.