18.10.18 10:18

Royal Arctic Line A/S får ny bestyrelsesformand

 

Under en generalforsamling torsdag den 18. oktober 2018 har Naalakkersuisut besluttet at gennemføre en ændring i Royal Arctic Lines bestyrelse. Naalakkersuisut har udpeget Ulrik Blidorf som ny formand for bestyrelsen i Royal Arctic Line A/S. Samtidig udtræder Kuno Fencker af bestyrelsen.

Kuno Fencker har været formand for bestyrelsen for Royal Arctic Line A/S siden maj 2014, i en periode med modernisering og fornyelse i selskabet. Med nye skibsordrer er en modernisering af flåden sat i gang og der er sket en fornyelse af virksomhedens styringssystemer.

Foran selskabet står nu at gennemføre planerne til næste år om et udvidet samarbejde med andre rederier, så vi kan udnytte mulighederne for effektiviseringer og øget fleksibilitet i sejladsen til og fra Grønland.

Den nye bestyrelsesformand Ulrik Blidorf udtaler: ”Jeg har fulgt Royal Arctic Line i de senere år, og selskabet er i en meget spændende udvikling, som jeg er sikker på vil være til gavn for kunderne i hele Grønland. Det nye åbne sejladssystem vil skabe mange muligheder, både for kunder og medarbejdere. Jeg ser frem til, sammen med den øvrige bestyrelse og direktionen, at sikre en god implementering af de forandringer, der står foran Royal Arctic Line”.

Administrerende direktør Verner Hammeken udtaler: ”Vi er midt i en meget stor omstilling som hele Royal Arctic Line arbejder på at realisere. Vi kan nu begynde at se fremad mod at udnytte de fordele, som udspringer af vor strategi. Med de opgaver der venter forude, er det et kærkomment tidspunkt at få Ulrik Blidorfs kompetencer ind i ledelsen af bestyrelsen. På hele Royal Arctic Line’s vegne byder jeg derfor Ulrik Blidorf velkommen.”

Verner Hammeken udtaler endvidere: ”Jeg vil gerne takke Kuno Fencker for det engagement, der er udvist ledelsen af selskabet, og for den tillid, som Kuno Fencker har udvist i den proces vi har været igennem.”  

Nuuk, 18. oktober 2018