09.05.18 08:00

Vores kerneprodukt er udvikling af mennesker

 

At gøre det let at handle med Grønland er en vigtig mission. Vi går fra at forsyne Grønland til også at være en del af vækstmotoren for Grønland. Vi skal reducere omkostninger, skabe en bedre service til vore kunder, og sikre en bedre evne til omstilling i en verden, der bliver mindre og mindre, og som skaber flere og flere muligheder.

Vi har i de sidste 2,5 år investeret i en ny ledelse i selskabet samlet i Nuuk. En ledelse som i lederrollen ikke har kendt til andet end forandringer i selskabet. Vi har opbygget et kendskab til vore medarbejdere ved hjælp af HR værktøjer, som er ”best-in-class”. Vi ved derfor hvordan vore medarbejdere angriber problemer, lærer, samarbejder, udvikler, og vi ved hvad der motiverer dem. Vi ved hvad de forskellige jobs indebærer. Vi kender vore medarbejderes lederevner, før de selv ved de kan blive til gode ledere. Vi kender vore medarbejderes styrker og svagheder, så alle kan tage del i de forandringer vi oplever. Vi måler disse ting. Vi måler også hvordan den enkelte bidrager. Vi tager også konsekvensen, når det vi oplever giver anledning til korrigerende handlinger.

Vi tør godt at sige, at vi er længst fremme i Grønland med brugen af data drevet HR, der skaber de bedste muligheder for at forene personlig udvikling med virksomhedens behov for at kunne skabe resultater under forandring. Vi er langt fra færdige, men hver eneste dag bliver vi flere og flere i udvikling, vi bliver stærkere, og med det bliver vi også flere i virksomheden til at tage et ansvar. Dette vil gavne vores omstillingsevne betragteligt.

Derfor er alle medarbejdere i Royal Arctic Line et kerneprodukt i de forandringer vi løbende skal justere os til. Det er nemlig alle medarbejdere i Royal Arctic der gør det muligt for os at leve op til vores mission om at gøre det let at handle med Grønland.