03.05.18 09:00

Stærk pålidelighed i sejladsen i april

 

Statistikken for april viste at Royal Arctic Line ankom til tiden i mere end 96% af de 51 anløb som feederskibet og Atlantskibene foretog i april. Det er en forbedring i forhold til marts, som også var en god måned (81.3%) i forhold til årstiden og tidligere år.

År til dato april er regulariteten på højde med målsætningerne og tidligere år (75.7%), trods Malik Arcticas nedbrud af hovedmaskineri og en del udfordringer med storisen i Sydgrønland. Det skyldes et stort fokus på rettidig omhu med hensyn til vejret samt en god indsats på havnene, ikke mindst i Nuuk, hvor indkøringen af den nye terminal stadig er i gang.

Til sammenligning opnåede de største globale rederier en pålidelighed på omkring 68% i 1. kvartal 2018.

Yderligere lykkedes det Irena Arctica i 2. forsøg at anløbe Qasigiannguit mere end en måned før det garanterede anløb.

I disse år ruster Royal Arctic Line sig til en ny og bedre infrastrukturløsning til gavn for hele Grønland. Vi standardiserer og optimerer vores service. Vi investerer, vi bygger om, vi ændrer systemer, arbejdsgange og forretningskultur. Vi udvikler vore medarbejdere til at kunne indgå i et globalt transportnetværk. Der arbejdes på højtryk overalt i Royal Arctic Line på de store men meget nødvendige forandringer.

Med en pålidelighed på den gode side af målet, er vi godt på vej. Godt på vej til at gøre det let at handle med Grønland.