30.11.17 13:00

Pressemeddelelse: RAL rapporterer rutinemæssigt på fejl

 

Siden juli måned, hvor Royal Arctic Line oplevede en dramatisk stigning i fejlhåndterede af containere, har Royal Arctic Line rutinemæssigt udgivet ugentlige statistikker for fejlhåndtering af containere. Disse statistikker bliver publiceret på Royal Arctic Line hjemmeside hver eneste uge. Vi udsender derfor ikke pressemeddeleler om vores kvalitet.

Det er korrekt at Royal Arctic Line ikke har oplevet fejlhåndtering af containere i uge 47 som Sermitsiaq nævner i artiklen ”RAL knækker fejlkurven”. Vi er i Royal Arctic Line godt tilfredse med at containerhåndteringen ser ud til at have forbedret sig, og at der i uge 47 ikke er nogen fejlhåndering af containere. Dog er det for tidligt at erklære containerhåndteringen for stabil, men nuværende initiativer skal sikre en fortsat stabilisering og forbedring af datakvaliteten, samt en forbedring af ind og udleveringstiden.

Royal Arctic Line har lige nu fuld fokus på vinterforsyningerne til Nordgrønland. Det er forventningen at levering af vinterforsyningerne er afsluttet i medio december. Sikring af vinterforsyningerne sker i et tæt samarbejde med KNI og ekstra ressourcer fra andre havne er sendt til Aasiaat for at bistå med arbejdet.

30. november 2017