It-supporter

 

It-afdelingen er centralt placeret i Nuuk og servicerer herfra alle virksomhedens
it-systemer, på skibene såvel som på kysten. Som it-supportelev kommer du til at indgå i det daglige arbejde med supportering af medarbejdere og de mange afdelinger i virksomheden

Som elev er det vigtigt at have en intens interesse i at forstå de netværkssystemer der er i en virksomhed af denne størrelse, samt at være dygtig til altid at opsøge viden.

Dette involverer blandt andet vedligeholdelse af eksisterende Windows systemer, og servicering af rederiets infrastruktur, servere og applikationer. Du deltager desuden i opsætning og konfigurering af routere, Citrix baserede servere.

Uddannelsesforløbet
Uddannelsen tager to et halvt år og består gennem det første år skiftevis af skoleophold først på Jern & Metalskolen i Nuuk og praktikophold hos it-afdelingen på hovedkontoret i Nuuk. Den resterende del af uddannelsen foregår skoleopholdende på Mercantec, Viborg i Danmark. Praktikperioderne er fortsat primært i Nuuk, dog med mulighed for et kortere ophold i Aalborg.

Ansøgning
Ansøgning om elev- og lærlingeplads hos Royal Arctic Line A/S sendes til ledige stillinger med henvisning til vores praktikopslag.

Læs mere om uddannelsen her