18.10.17 14:00

Royal Arctic Line har fundet sin nye CFO

 

Efter en vellykket rekrutteringsproces har Royal Arctic Line ansat 37-årige Peter Christoffersen som Underdirektør, CFO per 1. december 2017.

Peter og hans familie flytter til Nuuk fra Dubai, hvor Peter har været projektansvarlig for automatisering af kommercielle og operationelle processer for Indien, Mellemøsten og Afrika regionen i det Mærsk-ejede logistikselskab Damco.

Peter startede sin karriere i A. P. Møller-Mærsk i 2005. Efter trainee perioden har Peter fungeret i kommercielle, strategiske, regnskabsmæssige funktioner i Afrika, København, Haag og Dubai, med en stor vægt på optimering, performance og kontrolprocesser samt formalisering af regnskabsrapportering, ofte i situationer med væsentlige organisatoriske forandringer.

Peter er uddannet Cand. oecon fra CBS og har suppleret sin uddannelse projektledelse og procesoptimering.

”Vi har en stor og spændende opgave i Royal Arctic Line i at fremtidssikre transportløsningen for til og fra og i Grønland. Det skaber store forandringer og et stærkt pres på vore omkostninger. Peter bringer en solid erfaring med sig fra ledelse under store forandringer i en transport og logistik sammenhæng, hvor der samtidig stilles krav om, at styringsværktøjer og processer skal forbedres. At vi nu har Peter med i ledelsen af Royal Arctic Line vil bidrage væsentligt til, at vi får skabt mere handlekraft på tværs af hele organisationen” udtaler CEO Verner Hammeken.

Peter Christoffersen udtaler: ”Royal Arctic Line er en virksomhed i stor udvikling som følge af visionen om at gøre Grønland til et lettere land at handle med. Jeg glæder mig til sammen med nye kolleger at deltage i den udvikling ved brug af mine erfaringer fra andre dele af shipping-branchen, og samtidig lære nyt fra et helt unikt selskab med et stort samfundsmæssigt ansvar i sit virke”.

Ny Cfo