20.06.17 14:00

Royal Arctic Line indleder forhandlinger med Aarhus Havn

 

Royal Arctic Line meddeler hermed, at rederiet dags dato den 20. juni 2017 har informeret Aalborg Havn A/S om, at Royal Arctic Line ønsker ophør af den nuværende benyttelse af Aalborg Havn.
Royal Arctic Line har inviteret Aalborg havn til en forhandling om tiden før 2022.

Royal Arctic Line vil i en ændret besejlingsstruktur anløbe Aarhus Havn.

Verner Hammeken, CEO, Royal Arctic Line:
”Med valget af Aarhus Havn som fremtidens havn i Danmark ønsker Royal Arctic Line at gøre operationen mere enkel og effektiv. Vore kunder får samtidig flere muligheder for at optimere logistikken.”

En væsentlig del af Royal Arctic Lines strategi omhandler vækst og udvikling af ikke-koncessionerede aktiviteter på både eksisterende og nye markeder.

Kuno Fencker, bestyrelsesformand, Royal Arctic Line:
”Omlægningen af trafikken til Aarhus vil gavne Grønlands muligheder for at handle mere direkte med de vigtigste eksportmarkeder. Den udvikling Royal Arctic Line gennemgår nu gør det let at handle med Grønland. Dermed kan Royal Arctic Line bidrage til at skabe de bedste betingelser for vækst i Grønland”.

Yderligere oplysninger:
Verner Hammeken, CEO Royal Arctic Line: +299 34 91 01

Royal Arctic Line
Royal Arctic Line A/S er ejet af Grønlands Selvstyre. Grønlands Selvstyre har tildelt Royal Arctic Line A/S enekoncession til al søtransport af gods til og fra Grønland og mellem de grønlandske byer og bygder.

Vi gør det let at handle med Grønland.pdf