18.07.16 14:00

Ændringer i bygdebesejlingen

 

Efter Angaju Ittuks kollision med isbjerg, som kræver værftophold for at udbedre skaderne, bliver der indchartret et større fryseskib, Green Frost til erstatning. Dette vil betyde, en del ændringer for de øvrige bygdeskibe, som flyttes rundt for at udnytte den nye skibskapacitet mest muligt.

Planen bliver følger:

Green Frost besejler Upernavik området med tilhørende bygder (orange linje). Da skibet ikke kan komme til kaj i alle bygder i distriktet må der forventes forsinkelser.

Vestlandia som sejler i Upernavik området (orange linje) bliver rykket til Uummannaq området (blå linje), hvor Pajuttaat sejler.

Pajuttaat som sejler i Uummannaq området (blå linje) bliver rykket til Diskobugten (grå linje A) hvor Anguteq Ittuk sejler.

Anguteq Ittuk som sejler i Diskobugten (grå linje A) bliver flyttet til Sydgrønland (brun linje) som Angaju Ittuk besejlede.

Johanna Kristina som besejler Tasiilaq og bygder (hvid linje) assisterer allerede nu i Sydgrønland (brun linje) samtidig med Tasiilaq og tilhørende bygder.

Så snart sejlplanerne for disse er opdaterede, sendes en opfølgende melding ud.

De nuværende sejlplaner med farveangivelser, kan ses her: http://www.ral.dk/media/482287/bygdeplan.pdf

Vi beklager de gener dette måtte medføre.

Såfremt I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte Royal Arctic Lines kundeservice på telefon +299 70 15 01 eller email: kundeservice@ral.gl