23.12.16 08:00

Upernavik og Uummannaq distrikt lukket på grund af is

 

Det ikke muligt for Pajuttaat og Vestlandia at gennemfører deres rejse grundet is. Det drejer sig om rejserne PAJ1649 & 1650 og VES1649 samt 1650.

Alt gods er losset til Upernavik Distrikt.

Royal Arctic Line er nødsaget til at sejle videre fra Uummannaq distriktet uden at alt gods er leveret inden der er lastet gods.

Is situationen ved Upernavik, Sigguk samt Uummannaq fjorden, tvinger Royal Arctic Line til at komme ud af området øjeblikkeligt.

Det seneste døgn, har is situationen udviklet sig meget hurtigt ift. til frysninger og pt. er passagen ved Sigguk (Svartenhug) ved at lukke Pajuttaat inde.

Pajuttaat sejler til Upernavik og laster få containere før hun sejler videre til Uummannaq hvor hun skal laste en pram for endeligt at sejle videre til Aasiaat.

Det er gået stærkt med at vinterisen og vest isen bider sig fast i øjeblikket, og Royal Arctic Line kan derfor ikke gennemfører disse rejser.

Det betyder nu at der ikke forventes at blive anløbet igen før til foråret 2017.

Berørte kunder bedes venligst kontakte Royal Arctic Lines kundeservice på telefon +299 70 15 00 eller email: kundeservice@ral.gl.

Bemærk venligst at, såfremt at I har transportforsikret jeres gods, bør i kontakte jeres forsikringsselskab.

Såfremt I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte Royal Arctic Lines kundeservice på telefon +299 70 15 00 eller email: kundeservice@ral.gl.