01.04.16 10:00

Royal Arctic Line og TVG-Zimsen i samarbejde

 

Royal Arctic Line og TVG-Zimsen i samarbejde om flyfragt mellem Danmark og Grønland

TVG-Zimsen vil sørge for al flyfragt mellem Danmark og Grønland. Firmaet vil arbejde nært sammen med Royal Arctic Line som er det største transportselskab i Grønland og ejes af det Grønlands Selvstyre.

„Vi er stolte af at indgå i dette nye samarbejde med Royal Arctic Line. Vi har haft et nært samarbejdsfelt med Royal Arctic Line i mange år angående effektive transportløsninger i Nordatlanten, og denne udvidelse af samarbejdet har basis i det stærke fundament. Det er et meget stort og omfattende projekt. TVG-Zimsens aktiviteter vil vokse yderligere med det. Vi mener at vores samarbejde med Royal Arctic Line vil hjælpe os med at gøre Islands rolle større i transportløsninger i Nordatlanten samtidig med at det sikrer fortsat stærke og effektive løsninger i flyfragt mellem Danmark og Grønland. Videre vil vi gennem vores internationale transportnet lægge vores ambitioner i at sikre effektive internationale transportløsninger for grønlandske im- og eksportører,“ siger TVG-Zimsens direktør, Björn Einarsson.

„TVG-Zimsen og Royal Arctic Line har i forvejen et effektivt samarbejde om transportservice i Nordatlanten, og nu har vi besluttet at udvide det samarbejde yderligere. De to selskaber har begge gode forudsætninger for at styrke deres samarbejde i Nordatlanten. TVG-Zimsen har et effektivt transportnet over hele verden og stærke samarbejdspartnere som vil være nyttige for Grønland,“ siger Head of Network and Strategic Projects Niels Clemensen hos Royal Arctic Line.

Royal Arctic Line er stiftet i 1992 og ejes af det grønlandske Selvstyre. Transportfirmaet står meget stærkt på det grønlandske marked og har et omfattende transportnet som omfatter hele Grønland. Selskabet har hovedsæde i Nuuk.

TVG-Zimsen har rødder helt tilbage til 1894 og har en meget stærk position på det islandske marked hvor det sørger for import og eksport for en mængde islandske virksomheder og institutioner. Selskabet har desuden adgang til et effektivt internationalt transportnet. TVG-Zimsen har god kontakt til verdens vigtigste transportselskaber og har adgang til selskabets samarbejdspartneres omfattende servicenet og produktionssystemer.