17.11.14 12:00

Vestisen nærmer sig Upernavik distriktet

 

Vinterkulden og Vestisen nærmer sig med hastighed Upernavik distriktet hvilket kan give problemer for sejladsen med Vestlandia.

Royal Arctic Line opfordrer derfor kunderne til hurtigst muligt at fremsende det gods de regner med at sende til Upernavik samt dets bygder; Kullorsuaq, Nuussuaq, Tasiusaq/Nutaamiut, Innaarsuit, Aapilattoq, Kangersuatsiaq, Upernavik Kujalleq.

Royal Arctic Line planlægger at indsætte Pajuttaat i stedet for Vestlandia på skibets sidste rejse VES1450, da Pajuttaat har bedre mulighed for at sejle i is. Vestlandias rejse 1447 & 1448 er med forbehold for at vi ikke kan komme frem til destinationen, hvorfor kunderne opfordres til at have alternative destinationer klar.

For at kunne nå frem til Upernavik samt dets bygder, skal gods fra Aalborg afgå med Naja Arctica på rejse NAJ1448 den 25. november. Indleveringsfristerne i Aalborg vil være i uge 47, så man bedes kontakte Royal Arctic Logistics i Aalborg på bookingaalborg@ral.dk for at koordinere afgangen.

Såfremt I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte Royal Arctic Lines kundeservice på kundeservice@ral.gl eller på telefon nummer +299 70 15 01