22.12.14 02:45

Vestlandia 1449, Pajuttaat 1449 & 1450 samt Johanna Kristina 1449 & 1450

 

Den sidste stykke tid, har vi været ramt af flere uheldige situationer. Anguteq Ittuk havarerede og ligger nu på land i Nuuk.  Johanna Kristina blev sat ind i stedet for Anguteq Ittuk. Vejret har hellere ikke vist sig fra sin bedste side, og har givet forsinkelser.  Vi har forsøgt at få planerne for henholdsvis Vestlandia, Pajuttaat og Johanna Kristina til fungere så godt som muligt.

Vestlandia 1449 er pt. ved Upernavik Kujalleq. Derfra skal hun til Aasiaat og udlosses og sendes videre til Nuuk, hvor der venter en off-hire Survey klar d. 25 december. Skibet havde en planlagt tur til Qeqertaq for afskibning af frys. Det anløb er nu flyttet til Pajuttaat 1449.

Pajuttaat 1449 er pt. i Uummannaq. Hun sejler til Aasiaat via Kangerluk i dag. Den 25. december sejler skibet til Kangaasiaq og Attu. Den 26. december videre til Ikerasaarsuk og Niaqornaarsuk for primært afskibning af frys og køl. Der på de anløb åbnet for muligheden for at sende andet gods. (undtagen Kangaatsiaq). Dernæst skal skibet sejle til Qeqertaq for afskibning af frys. Dette giver forsinkelse på rejse 1450, der også har fået ændret rotations rækkefølgen.

Johanna Kristina 1449 er i Saqqaq og Qeqertaq i dag. Og i aften ved Ilimanaq. Desværre når vi ikke at losse det resterende gods til Ikamiut før Jul. Disse bliver sejlet ud d. 26 december.

Johanna Kristina 1450 sejler fra Aasiaat d. 27. december via Kangaatsiaq til Nuuk for værftophold.

Planerne er pt. således. Vi har forsøgt at finde den bedste løsning for alle, indenfor den tidsramme vi er presset under, samt de forhold der gør sig gældende disse tider. Desværre når al gods ikke ud før jul, og vi gør derfor ligeledes brug af de andre juledage.

Planerne kan ses på www.ral.dk

 

Med ønske om glædelig jul.